Flere resulteter finnes under oppskriften
1 grønn paprika i store biter
300 g magert svinekjøtt i store terninger
250 g cherrytomater
1/2 dl olivenolje
1 1/2 ss sitronsaft
1/2 ts hvitløkpulver
1/2 tørr hvitvin
1/2 ts pepper
1/2 ts salt
Kok paprika et par min. Tre paprika, kjøtt og tomater på grillspyd. Bland resten av ingrediensene, og pensle blandingen på spydene. De trenger ca. 15 min. under ovnsgrillen. Snu ofte. Server med kokt ris.
Dampet fjellørret på grønnsakseng
Dampet ørret med kinesisk saus
Hot´n spicy pasta med grillet ørret
Innbakt ørret med krydderurter
Lagvis fjellørret med sopp og einerskudd
Lettstekt ørret med gressløksaus
Ovnsbakt hel ørret med dillsaus
Ovnsstekt ørret med fløte og grønt
Porsjonsørreter med basilikumsaus
Saltet grillet ørretfilet på japansk
Stekt eller grillet ørret med mandelris
Stekt fjellørret med agurksalat og rømmesaus
Stekt fjellørret med basilikumsaus
Stekt ørret med gratinert asparges
Stekt ørret med ristede mandler
Stekt ørret med spennende fyll
Stekt ørretfilet med bacon og sennep
Ørret fylt med spinat og bacon