Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g ørretfilet uten skinn og ben
2 paprika
8 stk cherrytomater
2 ss olivenolje
salt
pepper
Saus:
3 ansjosfilet
1 ss kapers
1 presset hvitløkfedd
3 ss olivenolje
litt frisk timian
frisk persille
Skjær ørreten i fire stykker og dryss salt og pepper over. Rens paprika og skjær dem i passelige biter. Skjær tomatene i to.
Varm 1 ss olivenolje og surr paprika, tilsett så tomatene. Dryss salt og pepper over og hold varmt.
Stek ørreten i olivenolje og legg den sammen med grønnsakene.
Kjør ingrediensene til sausen i en kjøkkenmaskin til den er jevn. Server ørreten sammen med grønnsakene og sausen.
Dampet fjellørret på grønnsakseng
Dampet ørret med kinesisk saus
Hot´n spicy pasta med grillet ørret
Innbakt ørret med krydderurter
Lagvis fjellørret med sopp og einerskudd
Lettstekt ørret med gressløksaus
Ovnsbakt hel ørret med dillsaus
Ovnsstekt ørret med fløte og grønt
Porsjonsørreter med basilikumsaus
Saltet grillet ørretfilet på japansk
Stekt eller grillet ørret med mandelris
Stekt fjellørret med agurksalat og rømmesaus
Stekt fjellørret med basilikumsaus
Stekt ørret med gratinert asparges
Stekt ørret med ristede mandler
Stekt ørret med spennende fyll
Stekt ørretfilet med bacon og sennep
Ørret fylt med spinat og bacon