Flere resulteter finnes under oppskriften
Det er ingen ingredienser.
Pakk fisken hel i folie, bruk aluminiumsfolie, eller gjennomsiktig stekefolie. Pakk ikke folien tett innpå fisken, pakken skal være litt luftig.
Legg fisken i ovnen ved 200 C. En stor fisk er gjennomvarm etter ca 30 minutter, mindre fisk trenger kortere tid. Legg pakken på serveringsfat eller - fjel og åpne den ved bordet.
Som tilbehør foreslås godt avrente artisjokkbunner, toppet med rå, tynnskårne sjampinjongskiver. Dryss med hvitløksalt og dekk med så mye reven ost det er plass til. Gratiner ved 250 C ca 5 minutter.
Eller s er eggerøre og/eller salatbolle et godt følge. Ristet brød og smør hører til.
Saus: Bland 1 del majones med 2 deler pisket kremfløte. Smak til med sennep, salt, hvitpepper, revet pepperrot og finklippet dill.
Dampet fjellørret på grønnsakseng
Dampet ørret med kinesisk saus
Hot´n spicy pasta med grillet ørret
Innbakt ørret med krydderurter
Lagvis fjellørret med sopp og einerskudd
Lettstekt ørret med gressløksaus
Ovnsbakt hel ørret med dillsaus
Ovnsstekt ørret med fløte og grønt
Porsjonsørreter med basilikumsaus
Saltet grillet ørretfilet på japansk
Stekt eller grillet ørret med mandelris
Stekt fjellørret med agurksalat og rømmesaus
Stekt fjellørret med basilikumsaus
Stekt ørret med gratinert asparges
Stekt ørret med ristede mandler
Stekt ørret med spennende fyll
Stekt ørretfilet med bacon og sennep
Ørret fylt med spinat og bacon