Bruksanvisning
Rens og fileter fisken. Fjern så mye bein som mulig. Ta et aluminiumsstykke, mer enn dobbelt så stort som panna slik at det dekker og kan brettes tilbake og helt over. Legg noen smørklatter på folien.
Skjær fiskefiletene slik at de dekker hele pannestørrelsen, og legg dem inn med skinnsiden ned. Legg igjen på noen smørklatter og dryss litt salt og pepper over fisken.
Kutt soppen i skiver og dryss den over sammen med einerskuddene. Legg på et nytt lag med ørrefilet, denne gangen med skinnsiden opp. Ha på resten av smøret og brett folien over. Klem godt igjen, slik at du får en tett pakkke som fyller panna helt. Sett pannen over en varm kokeplate.
Stek det hele først på den ene siden. Bruk så kraftig varme at det freser i pakken. Snu etter 5 minutter. Vær forsiktig slik at pakken fortsatt er hel og smøret ikke renner ut. Stek likedan på den andre siden.
Åpne folien når det er ferdig. Det skal nå åpenbare seg en nydelig kake av tettpakkede ørretfileter, brune på begge sider, og en god smak og lukt av sopp og einer.
Skjær gjerne kaka opp i trekanter og server med poteter og en klatt rømme tilsatt gressløk og nykvernet pepper.