Flere resulteter finnes under oppskriften
4 røkte porsjonsørreter
2 dl rømme
75 g majones
salt
pepper
sitronsaft
1 ts sennep
3 ss finhakket spinat
1 ss hakket persille
1 ss finhakket løk
hvitløk
1 dl fløte
Flå skinnet forsiktig av ørreten.
Bland rømme og majones, smak til med krydder og bland alle de andre ingrediensene untatt fløten.
Fordel fyllet i ørreten.
Legg dem i smurt, ildfast fat.
Hell fløten i fatet.
Dekk fatet med aluminiumsfolie og varm det i ovn i 10-15 min på 220 C. Plasseres midt i ovnen.
Dampet fjellørret på grønnsakseng
Dampet ørret med kinesisk saus
Hot´n spicy pasta med grillet ørret
Innbakt ørret med krydderurter
Lagvis fjellørret med sopp og einerskudd
Lettstekt ørret med gressløksaus
Ovnsbakt hel ørret med dillsaus
Ovnsstekt ørret med fløte og grønt
Porsjonsørreter med basilikumsaus
Saltet grillet ørretfilet på japansk
Stekt eller grillet ørret med mandelris
Stekt fjellørret med agurksalat og rømmesaus
Stekt fjellørret med basilikumsaus
Stekt ørret med gratinert asparges
Stekt ørret med ristede mandler
Stekt ørret med spennende fyll
Stekt ørretfilet med bacon og sennep
Ørret fylt med spinat og bacon