Flere resulteter finnes under oppskriften
4 noriflak
3 dl sushiris
300 g ørretfilet
2 shi-take sopp
½ gul paprika
½ purre
1 ts syltet ingefær
½ ts wasabi (sterk grønn pepperrot)
Kok sushiris etter instruksjon på pakken og avkjøl den. Skjær paprika, sopp og purre i tynne strimler.
Skjær ørreten i tynne strimler. Legg noriflaket på en bambusmatte.
Fordel et tynt lag ris oppå og legg strimler med grønnsaker og ørret på midten tvers over noriflaket. Bruk bambusmatten og rull sammen på samme måte som du lager rullekake. Skjær rullen i 6-8 biter.
Dampet fjellørret på grønnsakseng
Dampet ørret med kinesisk saus
Hot´n spicy pasta med grillet ørret
Innbakt ørret med krydderurter
Lagvis fjellørret med sopp og einerskudd
Lettstekt ørret med gressløksaus
Ovnsbakt hel ørret med dillsaus
Ovnsstekt ørret med fløte og grønt
Porsjonsørreter med basilikumsaus
Saltet grillet ørretfilet på japansk
Stekt eller grillet ørret med mandelris
Stekt fjellørret med agurksalat og rømmesaus
Stekt fjellørret med basilikumsaus
Stekt ørret med gratinert asparges
Stekt ørret med ristede mandler
Stekt ørret med spennende fyll
Stekt ørretfilet med bacon og sennep
Ørret fylt med spinat og bacon