Flere resulteter finnes under oppskriften
3 tynne skiver, skåret på langs av formloffen
smør eller margarin
2 dl majones
2 dl kremfløte
1/2-1 dl norsk chilisaus
dill
salt
pepper
2-3 ss sherry
1 boks krabbe, ca 200 g
et stykke slangeagurk
400-500 g urensede reker eller 250 g rensede
Ha smør på loffskivene, og legg dem ved siden av hverandre.
Bland majones, stivpisket kremfløte, chilisaus og finklippet dill. Smak til med salt, pepper og sherry. Pass på at blandingen ikke blir for tynn.
Rens krabbekjøttet og bland det inn i majonesen.
Fordel krabbemajonesen på alle tre loffskivene.
Skjær agurk i tynne skiver som legges på den ene lofflengden.
Rens rekene og fordel dem på lofflengdene, mesteparten på den øverste som er pyntet med agurkskiver.
Legg sammen tertene (oppå hverandre), skiven med mest pynt skal ligge på toppen.
Skjæres opp ved serveringen med skarp kniv.
Grillede kamskjell med rødbeteris
Grillet kamskjell med bakt løk
Grillet kamskjell med trekløversaus
Grillspyd med østers (Huîtres en brochettes)
Hjerteskjell med savoykål og oregano
Kamskjell med blomkål og rød pesto
Kamskjell med hvitløk og konjakk
Kamskjell med potetchips og salat
Kamskjell med soya, lime og tomat
Kamskjell med witlofsalat og roquefort
Kamskjellcarpaccio med olivenpotet
Muslinger og blåskjell med tagliolini
Ovnsstekte kamskjell i hvitvin