Flere resulteter finnes under oppskriften
østers
kryddersmør (se egen oppskrift: annet tilbehør)
spinat
smør/margarin
pepper
salt
pernod
havsalt
Legg kryddersmøret. Rens litt spinat og stek den i litt smør. Legg en liten dæsj spinat på åpnede østers, gjerne med et pepperdryss og ørlite salt. Legg kryddersmøret på toppen, pluss på med en dråpe pernod. Legg østersene på et teppe av havsalt i et ildfast fat og stek dem i ovn på 250 C i 2 minutter.
Grillede kamskjell med rødbeteris
Grillet kamskjell med bakt løk
Grillet kamskjell med trekløversaus
Grillspyd med østers (Huîtres en brochettes)
Hjerteskjell med savoykål og oregano
Kamskjell med blomkål og rød pesto
Kamskjell med hvitløk og konjakk
Kamskjell med potetchips og salat
Kamskjell med soya, lime og tomat
Kamskjell med witlofsalat og roquefort
Kamskjellcarpaccio med olivenpotet
Muslinger og blåskjell med tagliolini
Ovnsstekte kamskjell i hvitvin