Flere resulteter finnes under oppskriften
16-20 kamskjell
1 hvitløkfedd
2 kvister frisk timian
rosso- eller frisée salat
DRESSING:
1 ss vineddik
½ dl olivenolje
1 ts fransk sennep
Rør sammen dressingen og smak den til med salt og pepper.
Riv salaten grovt. Ha den i en bolle og bland den med dressingen. Legg den opp på asjetter.
Finhakk hvitløken. Skjær timian smått.
La 2 ss smør bli svakt brunt i en stekepanne. Legg i kamskjellene og stek dem 2-3 minutter på hver side. Etter halve tiden tilsett du hvitløk. Rør om. Like før du tar kamskjellene opp av pannen, blander du inn timian.
Fordel skjellene på salaten. Denne salaten stammer fra en parisisk restaurant med samme navn. Kamskjellene kan om ønskelig byttes ut med scampi eller reker.
Grillede kamskjell med rødbeteris
Grillet kamskjell med bakt løk
Grillet kamskjell med trekløversaus
Grillspyd med østers (Huîtres en brochettes)
Hjerteskjell med savoykål og oregano
Kamskjell med blomkål og rød pesto
Kamskjell med hvitløk og konjakk
Kamskjell med potetchips og salat
Kamskjell med soya, lime og tomat
Kamskjell med witlofsalat og roquefort
Kamskjellcarpaccio med olivenpotet
Muslinger og blåskjell med tagliolini
Ovnsstekte kamskjell i hvitvin