Bruksanvisning
Åpne østersene og hell saften i en stor kjele gjennom en fin sil. Ta østersene ut av skallet.
Sett kjelen over svak varme. Så snart væsken begynner å boble, tilsett østersene. Pocher dem 7 sekunder og la dem renne av seg dørslag.
Sett på sterk overvarme i stekeovnen. Fjern skorpen fra loffskivene og rist dem i stekeovnen. Snus én gang. Del hver skive i fire deler. Legg dem i bunnen av en ildfast form (4 rader med 6 biter).
Skjær baconskivene og del dem i to (tvers over). Pakk hver østers inn i en baconskive. Træ 6 østers inn på hvert grillspyd, ikke for tett sammen. Legg spydene i formen slik at hvert av dem hviler på en "loffrad". Stekes til baconet er lekkert og sprøtt, ca 2 minutter (snu dem etter 1 minutt).
Smelt smøret i en teflonpanne (20 cm) over svak varme. Tilsett brødsmulene og stek dem under omrøring med en teskje til de er gyldne. Ha dem i et dørslag for å dryppe av.
Trekk forsiktig ut spydene slik at østersene blir liggende på brødsengen. Strø over ørlite kajenne og brødsmulene. Serveres straks.
(Originalen til denne retten oppsto hos dronning Victoria. Delikatessen "engler på hesterygg" er iallfall svært populær både i England og Frankrike)