Flere resulteter finnes under oppskriften
østers
grøtris
risvinseddik
sukker
nori
soyasaus
wasabi (grønn pepperrot)
Sushi betyr ris kokt med eddik. Så her koker vi rundkornet ris, gjerne grøtris, med litt risvinseddik og sukker. Bre risen ut over et flak nori, det vil si valset og tørket porfyratare.
Rull sammen til en pølse, skjær den i pene skiver. Åpne østers og legg skjellmat på hver skive. Skivene skal dyppes i soyasaus rørt ut med litt wasabi, det vil si japansk grønn pepperro
Grillede kamskjell med rødbeteris
Grillet kamskjell med bakt løk
Grillet kamskjell med trekløversaus
Grillspyd med østers (Huîtres en brochettes)
Hjerteskjell med savoykål og oregano
Kamskjell med blomkål og rød pesto
Kamskjell med hvitløk og konjakk
Kamskjell med potetchips og salat
Kamskjell med soya, lime og tomat
Kamskjell med witlofsalat og roquefort
Kamskjellcarpaccio med olivenpotet
Muslinger og blåskjell med tagliolini
Ovnsstekte kamskjell i hvitvin