Bruksanvisning
Tin butterdeigplatene og del dem i to på midten og pensle med egg. Legg dem på stekeplate og stek dem i ovn på 180 C i 12-15 minutter. Avkjøl dem. Bruk fingrene og løft forsiktig av den øverste halvdelen av hver. Legg dem til side.
Finhakk sjalottløk og ett av hvitløkfeddene. Skyll strandsneglene godt. Ha dem i en kjele sammen med hvitvin, sjalottløk og hvitløk, samt noen persillestilker. Kok opp og la det fosskoke i 2-3 minutter.
Sil sneglekraften av og ha den i et blenderglass. Riv persillebladene av bunten, grovhakk dem og ha i blenderglasset, sammen med smør og det andre hvitløkfeddet. Legg lokk på blenderen og kjør sausen lenge, til den er blitt helt glatt. Hell den tilbake i kjelen og kok opp.
Legg butterdeigbunnene på varme tallerkener. Fordel sneglene på dem. Hell sausen pent rundt og legg butterdeiglokket på.