Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss sesamolje
8 sjalottløk, delt i to
1 ss revet ingefær
200 g aspargesbønner
250 g broccoli, i små buketter
3 ss østerssaus
2 ss søt chilisaus
350 g kokte (fettucine)nudler
3 ts chiliolje
12 rensede kamskjell
limebåter
Varm oljen i en wok eller høy panne. Ha i sjalottløk og ingefær og fres blandingen i 2 minutter. Tilsett bønner, broccoli, østerssaus og chilisaus. Ha i de kokte nudlene. La alle ingrediensene bli gjennomvarme.
Varm chilioljen i en stekepanne. Stek kamskjellene 20 sekunder på hver side.
Anrett nudler og kamskjell i boller og pynt med limebåter.
Grillede kamskjell med rødbeteris
Grillet kamskjell med bakt løk
Grillet kamskjell med trekløversaus
Grillspyd med østers (Huîtres en brochettes)
Hjerteskjell med savoykål og oregano
Kamskjell med blomkål og rød pesto
Kamskjell med hvitløk og konjakk
Kamskjell med potetchips og salat
Kamskjell med soya, lime og tomat
Kamskjell med witlofsalat og roquefort
Kamskjellcarpaccio med olivenpotet
Muslinger og blåskjell med tagliolini
Ovnsstekte kamskjell i hvitvin