Flere resulteter finnes under oppskriften
4 kråkeboller
2 dl kylling- eller kalvebuljong
2 ss soyasaus
1 vårløk
2 ts revet pepperrot
Åpne kråkebollene, ta ut rognen og skyll den raskt.
Kok opp buljongen i en kjele og hell soyasausen i. Skjær det hvite på vårløken i løvtynne skiver og skyll godt. Riv pepperroten fint på rivjern. Ha vårløken og pepperrot i buljongen. Kok opp, men trekk kjelen fra platen i samme øyeblikk som den første kokeboblen viser seg.
Fordel rognen i varme, små suppeboller eller pene, gammeldagse kaffekopper. Slå buljongen over og server med det samme.
Grillede kamskjell med rødbeteris
Grillet kamskjell med bakt løk
Grillet kamskjell med trekløversaus
Grillspyd med østers (Huîtres en brochettes)
Hjerteskjell med savoykål og oregano
Kamskjell med blomkål og rød pesto
Kamskjell med hvitløk og konjakk
Kamskjell med potetchips og salat
Kamskjell med soya, lime og tomat
Kamskjell med witlofsalat og roquefort
Kamskjellcarpaccio med olivenpotet
Muslinger og blåskjell med tagliolini
Ovnsstekte kamskjell i hvitvin