Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g skjellmat av kamskjell, O-skjell, haneskjell eller blåskjell
Saus:
1 ss margarin
2 ss hvetemel
100 g sjampinjonger
2-3 dl skjellkraft
1 ss sitronsaft
salt
pepper
parmesanost
Smelt fettet i en gryte, fres sjampinjongskivene i fettet og rør i hvetemel.
Spe med kraft og kok 10 minutter. Smak til med sitron og krydder.
Skjær opp O-skjellene. Legg skjellmaten tilbake i skallene og dekk med saus. Dryss på parmesanost og gratinert ved 250 C i ca. 8 min. Bruk en ildfast lav form dersom en ikke har skall. I stedet for permesan kan grilljernmel og små smørklatter legges på toppen.
Grillede kamskjell med rødbeteris
Grillet kamskjell med bakt løk
Grillet kamskjell med trekløversaus
Grillspyd med østers (Huîtres en brochettes)
Hjerteskjell med savoykål og oregano
Kamskjell med blomkål og rød pesto
Kamskjell med hvitløk og konjakk
Kamskjell med potetchips og salat
Kamskjell med soya, lime og tomat
Kamskjell med witlofsalat og roquefort
Kamskjellcarpaccio med olivenpotet
Muslinger og blåskjell med tagliolini
Ovnsstekte kamskjell i hvitvin