Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ss olje
2 ss smør
2 små løk
1 fedd hvitløk
3 tomater
1/2 l blåskjell
1 bunt persille
salt
pepper
750 g torskefilet
1/2 kg hummer-haler og/eller store reker
saft av 1/2 sitron
2 dl hvitvin
pynt med persille
Varm olje og smør i en stor gryte.
Hakk løken, knus hvitløken og legg i gryten. Rør godt noen minutter.
Flå tomatene og skjær dem i skiver. Legg dem i gryten og la dem koke til de er myke.
Damp blåskjellene med litt vann, salt, pepper og persille.
Skjær fisken i pene stykker. Ta litt av hummerkjøttet fra halene og skjær det fint. Rens rekene.
Legg alle ingredienser i gryten og la retten trekke ved svak varme til fisken er kokt, ca 35 min.
Serveres som hovedrett eller forrett, drysset med persille.
Grillede kamskjell med rødbeteris
Grillet kamskjell med bakt løk
Grillet kamskjell med trekløversaus
Grillspyd med østers (Huîtres en brochettes)
Hjerteskjell med savoykål og oregano
Kamskjell med blomkål og rød pesto
Kamskjell med hvitløk og konjakk
Kamskjell med potetchips og salat
Kamskjell med soya, lime og tomat
Kamskjell med witlofsalat og roquefort
Kamskjellcarpaccio med olivenpotet
Muslinger og blåskjell med tagliolini
Ovnsstekte kamskjell i hvitvin