Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g kammuslinger i skiver
2 ss hvetemel
3 ss smør
2 vårløk skåret i tynne ringer
½-1 frisk rød chili uten frø, meget finhakket
2 ss finhakket frisk flatbladet persille
4 ss brandy
7 ss fiskekraft
275 g fersk tagliatelle med spinatsmak
salt
nykvernet pepper
Vend kammuslingene i mel, og rist av det overflødige. Kok opp en kjele med saltet vann til pastaen.
I mellomtiden smelter du smøret i en stor kjele eller dyp stekepanne. Ha i vårløk, finhakket chili og halvparten av persillen. La det surre under stadig omrøring i 1-2 minutter på middels varme. Ha i kamskjellene og rør jevnt i 1-2 minutter til.
Hell brandyen over kammuslingene, og tenn på med en fyrstikk. Når flammene har dødd ut, rører du i fiskekraften og smaker til med salt og pepper. Bland godt. La det småkoke i 2-3 minutter, legg lokk på kjelen og ta den av platen.
Ha pastaen i vannet og kok den etter anvisningen på pakken. Slå av vannet, ha sausen over og bland det over middels varme.
Serveres straks i oppvarmede skåler, drysset med resten av persillen.
Grillede kamskjell med rødbeteris
Grillet kamskjell med bakt løk
Grillet kamskjell med trekløversaus
Grillspyd med østers (Huîtres en brochettes)
Hjerteskjell med savoykål og oregano
Kamskjell med blomkål og rød pesto
Kamskjell med hvitløk og konjakk
Kamskjell med potetchips og salat
Kamskjell med soya, lime og tomat
Kamskjell med witlofsalat og roquefort
Kamskjellcarpaccio med olivenpotet
Muslinger og blåskjell med tagliolini
Ovnsstekte kamskjell i hvitvin