Flere resulteter finnes under oppskriften
8 store doble froskelår
hvetemel
4 egg
4 ss sennep
1/4 daggammel loff uten skorpe
4 sss hakket koriander
4 ss hakket bladpersille
5 dl olje til steking
4 hele hvitløk
olje til pensling
salt
Skjær toppen av de hele hvitløkene, ca en tredjedel, slik at snittflaten på feddene danner en fin mosaikk. Pensle dem med rikelig olivenolje. Bak dem i ovn på 180 C i en drøy halvtime, til du ser at de enkelte feddene er i ferd med å "krympe opp".
Skjær loffen i biter. Smuldre den møysommelig for hånd eller kjør den kjapt i kjøkkenmaskin til fine smuler. Bland persille og koriander godt med smulene og legg på en tallerken. Pisk sammen egg og sennep på en annen tallerken. Ha mel på en tredje tallerken. Tørk froskelårene på kjøkkenpapir og vend dem først i melet, deretter i eggemassen, og til slutt i brødsmulene.
Ha oljen i en vis stekepanne med høye kanter på relativt sterk varme. Oljen bør være rundt 1 cm dyp. Når det dannes fine bobler rundt et treskaft som stikkes nedi, er oljen varm nok. Stek froskelårene gylne på begge sider i til sammen 5 minutter. Unngå å legge froskelårene for tett sammen i pannen, stek dem heller i to runder.
Grillede kamskjell med rødbeteris
Grillet kamskjell med bakt løk
Grillet kamskjell med trekløversaus
Grillspyd med østers (Huîtres en brochettes)
Hjerteskjell med savoykål og oregano
Kamskjell med blomkål og rød pesto
Kamskjell med hvitløk og konjakk
Kamskjell med potetchips og salat
Kamskjell med soya, lime og tomat
Kamskjell med witlofsalat og roquefort
Kamskjellcarpaccio med olivenpotet
Muslinger og blåskjell med tagliolini
Ovnsstekte kamskjell i hvitvin