Flere resulteter finnes under oppskriften
4 kamskjell
1 liten rotselleri
2 ss olivenolje
havsalt
nykvernet svart pepper
Rens kamskjellene, ta ut musklene og del dem i to skiver. Vask de buede skjellhalvdelene.
Skrell rotsellerien og riv den grovt på rivjern.
Ha olivenoljen i en panne på sterk varme og stek selleriraspet gyllent. Smak til med salt og pepper. Ta sellerien ut av pannen og fordel i skjellene.
Stek skjellskivene i samme panne i 20 sekunder på den ene siden. Legg dem oppå sellerien. Dryss litt salt og pepper på til slutt.
Grillede kamskjell med rødbeteris
Grillet kamskjell med bakt løk
Grillet kamskjell med trekløversaus
Grillspyd med østers (Huîtres en brochettes)
Hjerteskjell med savoykål og oregano
Kamskjell med blomkål og rød pesto
Kamskjell med hvitløk og konjakk
Kamskjell med potetchips og salat
Kamskjell med soya, lime og tomat
Kamskjell med witlofsalat og roquefort
Kamskjellcarpaccio med olivenpotet
Muslinger og blåskjell med tagliolini
Ovnsstekte kamskjell i hvitvin