Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg hjerteskjell
2 tomater
litt frisk koriander
2 sjalottløk
1 fedd hvitløk
1/2 fersk rød chili
1 dl olivenolje
Skjær tomatene i store biter. Plukk korianderblader av stilkene, men la noen av dem ha stilken på.
Finhakk sjalottløk, hvitløk og chili og hadet i en gryte eller stekepanne med lokk, sammen med olje. Fres det raskt.
Ha i skjellene, pluss hvitløk og chili. Legg på lokk og damp i 2-3 minutter.
Server varmt med brød til.
Grillede kamskjell med rødbeteris
Grillet kamskjell med bakt løk
Grillet kamskjell med trekløversaus
Grillspyd med østers (Huîtres en brochettes)
Hjerteskjell med savoykål og oregano
Kamskjell med blomkål og rød pesto
Kamskjell med hvitløk og konjakk
Kamskjell med potetchips og salat
Kamskjell med soya, lime og tomat
Kamskjell med witlofsalat og roquefort
Kamskjellcarpaccio med olivenpotet
Muslinger og blåskjell med tagliolini
Ovnsstekte kamskjell i hvitvin