Flere resulteter finnes under oppskriften
8 østers
2 dl tomatjuice
2 dl vodka
nykvernet svart pepper
4-5 dråper tabasco
2 dråper worcertershiresaus
1/4 ts sellerisalt
1 sitronbåt
2 ts finrevet pepperrot
stangselleri
isbiter
Bruk fire glass. Ha to østers og en halv teskje revet pepperrot i hvert av glassene.
Skrell stangselleri og del selleriene i to på langs, slik at de blir assende å bruke som rørepinner, og sett dem i glassene. Sett glassene i kjøleskapet.
Bland alt det andre i en mugge, og sil gjerne med tesil over i glassene.
En spesiell vri på den klassiske drinken Bloody Mary.
Grillede kamskjell med rødbeteris
Grillet kamskjell med bakt løk
Grillet kamskjell med trekløversaus
Grillspyd med østers (Huîtres en brochettes)
Hjerteskjell med savoykål og oregano
Kamskjell med blomkål og rød pesto
Kamskjell med hvitløk og konjakk
Kamskjell med potetchips og salat
Kamskjell med soya, lime og tomat
Kamskjell med witlofsalat og roquefort
Kamskjellcarpaccio med olivenpotet
Muslinger og blåskjell med tagliolini
Ovnsstekte kamskjell i hvitvin