Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g østers (innmaten)
1 dl griljernmel
1 klype nykvernet hvit pepper
1 knivsodd salt
2 ss madeira eller sherry
4 butterdeigposteier
Skyll østersen godt under rennende kaldt vann før de åpnes ved hjelp av en østerskniv.
Hell innmaten og kraften i en kjele. Tilsett griljernmel, pepper, salt og madeira eller sherry, før det hele gis et oppkok.
Varme butterdeigposteier fylles med østersstuingen.
Grillede kamskjell med rødbeteris
Grillet kamskjell med bakt løk
Grillet kamskjell med trekløversaus
Grillspyd med østers (Huîtres en brochettes)
Hjerteskjell med savoykål og oregano
Kamskjell med blomkål og rød pesto
Kamskjell med hvitløk og konjakk
Kamskjell med potetchips og salat
Kamskjell med soya, lime og tomat
Kamskjell med witlofsalat og roquefort
Kamskjellcarpaccio med olivenpotet
Muslinger og blåskjell med tagliolini
Ovnsstekte kamskjell i hvitvin