Flere resulteter finnes under oppskriften
østers
sjalottløk
gressløk
moden tomat
lime
ketchup
olivenolje
chili
Finhakk litt sjalottløk, gressløk og moden tomat. Vask en lime godt, skjær noen syltynne strimler av skallet, uten å få med noe av det hvite.
Bland limeskallet og et par dråper ketchup med de andre ingrediensene. Ha en liten skje olivenolje i til slutt.
Legg en halv teskje av denne salsaen på åpnede østers.
Er du glad i det sterke, vil chili gjøre susen - for da bør du jage den ned med en snaps.
Grillede kamskjell med rødbeteris
Grillet kamskjell med bakt løk
Grillet kamskjell med trekløversaus
Grillspyd med østers (Huîtres en brochettes)
Hjerteskjell med savoykål og oregano
Kamskjell med blomkål og rød pesto
Kamskjell med hvitløk og konjakk
Kamskjell med potetchips og salat
Kamskjell med soya, lime og tomat
Kamskjell med witlofsalat og roquefort
Kamskjellcarpaccio med olivenpotet
Muslinger og blåskjell med tagliolini
Ovnsstekte kamskjell i hvitvin