Flere resulteter finnes under oppskriften
4 kamskjell
olje til pensling
Olivenpotet:
2 poteter
4 ss olivenolje
gressløk
havsalt
nykvernet svart pepper
Rens kamskjellene og ta ut muskelen. Vask den buede delen av skjellet godt, og pensle innsiden med olje.
Skjær muskelen i tynne skiver og legg dem pent utover i skjellet.
Skrell potetene og kok dem. Slå av vannet og la dem dampe seg tørre. Mos dem med en stor gaffel, sammen med olivenolje, salt og pepper. Finhakk gressløk og rør det inn rett før servering. Legg en skje olivenpotet i kamskjellene.
Grillede kamskjell med rødbeteris
Grillet kamskjell med bakt løk
Grillet kamskjell med trekløversaus
Grillspyd med østers (Huîtres en brochettes)
Hjerteskjell med savoykål og oregano
Kamskjell med blomkål og rød pesto
Kamskjell med hvitløk og konjakk
Kamskjell med potetchips og salat
Kamskjell med soya, lime og tomat
Kamskjell med witlofsalat og roquefort
Kamskjellcarpaccio med olivenpotet
Muslinger og blåskjell med tagliolini
Ovnsstekte kamskjell i hvitvin