Flere resulteter finnes under oppskriften
1 moden avokado
½ hvitløkfedd
1 dl kokte, hakkede østers i kraft
½ ts salt
½ ts chilikrydder
1 ts sitron eller limesaft
2 ss lettrømme
Mos avokadokjøttet i presset hvitløk. Tilsett rømme eller sitron-/limesaft og krydder. Bland godt og ha i finhakket østers.
Alt kan også kjøres i en foodprocessor.
Dekk til og avkjøl godt før servering. Serveres på salte kjeks eller i bolle med kjeks ved siden av.
Grillede kamskjell med rødbeteris
Grillet kamskjell med bakt løk
Grillet kamskjell med trekløversaus
Grillspyd med østers (Huîtres en brochettes)
Hjerteskjell med savoykål og oregano
Kamskjell med blomkål og rød pesto
Kamskjell med hvitløk og konjakk
Kamskjell med potetchips og salat
Kamskjell med soya, lime og tomat
Kamskjell med witlofsalat og roquefort
Kamskjellcarpaccio med olivenpotet
Muslinger og blåskjell med tagliolini
Ovnsstekte kamskjell i hvitvin