Flere resulteter finnes under oppskriften
1/4 issalathode
4 ss hvitvin
4 ss olje
salt
hvitpepper
timian
estragon
3-4 dl kald, løskokt ris
3 hekto reker
3 tomater
1 boks asparges, ca 300 g
1 boks blåskjell, ca 250 g
2 dl fryste selskapserter, tinte
Skjær salaten i fine strimler, og legg dem i bunnen av serveringsfatet.
Ryst sammen en dressing av vin, olje, salt og krydder etter smak. Bland halvparten av dressingen inn i risen, og la den trekke i 10 minutter.
Rens rekene, skjær tomatene i båter, la asparges og blåskjell renne godt av seg.
Legg risen over salatstrimlene i serveringsfatet, bland sammen reker, tomater, asparges, blåskjell og erter, og fordel blandingen oppå risen. Drypp over resten av dressingen, eller server den ved siden av, slik at man selv kan bestemme hvor mye dressing man vil ha på salaten.
Ristet eller fersk loff med smør. Eller rundstykker, nybakte eller lunket på stekeovn, foreslås som tilbehør.
Agurk- og fetasalat med fennikel og mynte
Appelsinsalat med avocado og løk
Auberginesalat med løk og paprika
Avocado, appelsin og mandelsalat
Avokadosalat med strimlet svinekjøtt
Blandet salat med feta og grillede ferskener
Frisk salat med lettsaltet lårtunge, asparges og pepperrotkrem
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fruktsalat med jordbær og fylt sjokolade
Geitostsalat med bringebærdressing
Grønn salat med selskapserter, ristet bacon og brødkrutonger
Grønn salat med serrano-skinke og tomatvinaigrette
Høstsalat med kylling og linser
Kirsebær og fersken i god saus
Krabbesalat på artisjokkbunner
Kylling med ruccula, løvetann og bønner
Kyllingsalat med grønne bønner
Middagssalat med løk, bønner og mais
Nudelsalat med sesampasta og paprika
Pasta-, paprika- og broccoli salat
Pastasalat med frisk basilikum
Polsk rødbetsalat med marinade
Potetsalat med fransk dressing
Potetsalat med sennep og spekepølse
Rissalat med blåskjell eller tunfisk
Rødbetsalat med eple, løk og sylteagurk
Rødbetsalat med roquefort og kapers
Rødkålsalat med epler og svisker
Salat av klippfisk og poteter med oliven og paprika
Salat med avcado, mango og grapefrukt
Salat med avokado og røkt fisk
Salat med fetaost, løk og agurk
Salat med grønn paprika og tomat
Salat med marinert sild og nypoteter
Salat med squash, tomater og ost
Salat med søt sitron- og ingefærdressing
Salat med varmrøkt rypebryst og nypotet
Sjampinjongsalat med rødbeter og eple
Syltet aubergine og tomat med koriander
Traktkantarellsalat med rødbeter
Tunfisksalat med bønner og mais