Flere resulteter finnes under oppskriften
20 skiver parmaskinke 5 avocadoer 1-2 honningmeloner 2 hoder frisésalat 3 dl villris sitronsaft salt nykvernet pepper 1 parisiennejern til å lage fruktkuler med GRØNN SAUS: 3 egg 5 ss dijonsennep 5 dl olivenolje 1 bunt brønnkarse 1 bunt persille 1 bunt gressløk 5 ss sitronsaft 5 dl créme fraiche salt hvit pepper
Kok villrisen i følge teksten på pakken. Kok eggene i 10 minutter. Ta dem opp og legg dem i kaldt vann. Fjern skallene. Kjør egg og sennep til mos i kjøkkenmaskin. Tilsett olivenolje, litt om gangen. Skyll krydderurtene og kjør dem sammen med mosen i kjøkkenmaskinen. Ha sausen i en skål og rør den sammen med crème fraiche. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Dekk sausen med aluminiumsfolie og sett den i kjøleskap. Skyll salaten og del den i mindre stykker. La den renne av i dørslag. Del honningmelonene i to, og fjern kjernene i midten med en skje. Skjær melonkjøttet i mindre biter, eller lag kuler med et parisiennejern. Skjær avocadoene over på langs, og fjern skall og sten. Skjær avocadokjøttet i båter og drypp dem med sitronsaft. Anrett avocadobåtene og melonkulene og skiver av parmaskinke på en seng av frisésalat. Dryss villrisen over og krydre med salt og pepper. Server med den grønne sausen.
Agurk- og fetasalat med fennikel og mynte
Appelsinsalat med avocado og løk
Auberginesalat med løk og paprika
Avocado, appelsin og mandelsalat
Avokadosalat med strimlet svinekjøtt
Blandet salat med feta og grillede ferskener
Frisk salat med lettsaltet lårtunge, asparges og pepperrotkrem
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fruktsalat med jordbær og fylt sjokolade
Geitostsalat med bringebærdressing
Grønn salat med selskapserter, ristet bacon og brødkrutonger
Grønn salat med serrano-skinke og tomatvinaigrette
Høstsalat med kylling og linser
Kirsebær og fersken i god saus
Krabbesalat på artisjokkbunner
Kylling med ruccula, løvetann og bønner
Kyllingsalat med grønne bønner
Middagssalat med løk, bønner og mais
Nudelsalat med sesampasta og paprika
Pasta-, paprika- og broccoli salat
Pastasalat med frisk basilikum
Polsk rødbetsalat med marinade
Potetsalat med fransk dressing
Potetsalat med sennep og spekepølse
Rissalat med blåskjell eller tunfisk
Rødbetsalat med eple, løk og sylteagurk
Rødbetsalat med roquefort og kapers
Rødkålsalat med epler og svisker
Salat av klippfisk og poteter med oliven og paprika
Salat med avcado, mango og grapefrukt
Salat med avokado og røkt fisk
Salat med fetaost, løk og agurk
Salat med grønn paprika og tomat
Salat med marinert sild og nypoteter
Salat med squash, tomater og ost
Salat med søt sitron- og ingefærdressing
Salat med varmrøkt rypebryst og nypotet
Sjampinjongsalat med rødbeter og eple
Syltet aubergine og tomat med koriander
Traktkantarellsalat med rødbeter
Tunfisksalat med bønner og mais