Bruksanvisning
La klippfisken renne av og legg den i en kjele med vann som dekker. Kok forsiktig opp på middels varme og la fisken trekke i 10-15 minutter, til den er mør. La fisken renne av. Når den er avkjølt nok til at du kan ta i den, renser du den for skinn og bein og river den i småbiter. Legg fiskekjøttet i en stor bolle.
Kok opp poteter og vann og la potetene koke i ca 20 minutter, til de er møre, men fortsatt faste nok til å holde formen når de skjæres i terninger. La dem renne av og avkjøles til du kan ta i dem. Skrell potetene og del dem i terninger på ca 1 cm. Ha poteter, paprika og oliven i bollen med klippfisk.
Lag dressingen: Pisk sammen olivenolje, eddik, spisskummen og paprikapulver i en liten bolle. Smak til med salt og pepper.
Hell dressingen over klippfiskblandingen og bland godt. Pynt med persille og server.