Flere resulteter finnes under oppskriften
3 røde paprikaer
2 rødløk
400 g renset asparges
5 ss olivenolje
2 ss balsamicoeddik
salt
nykvernet svart pepper
50 g parmesanost i tynne skiver til servering
Skjær paprikakjøttet vekk fra kjernen i flate stykker for å gjøre stekingen enklere. Legg stykkene med skinnsiden ned i en varm grillpanne, og stek til skinnet sprekker opp og blir svart.
Legg paprikaen over i en bolle og dekk til. Der fortsetter den å myknes, og det blir lettere å fjerne skinnet. Trekk skinnet av det avkjølte, silkemyke kjøttet.
Skjær løken i båter med rot og topp intakt for å holde dem sammen. Legg dem i pannen og stek dem i 4 minutter på hver side. Ha i asparges, og stek videre i 3-4 minutter, til de er møre.
Legg paprikaen i en bolle med løk, asparges, olivenolje, eddik, salt og pepper. Vend salaten, og server med tynne parmesanflak.
Agurk- og fetasalat med fennikel og mynte
Appelsinsalat med avocado og løk
Auberginesalat med løk og paprika
Avocado, appelsin og mandelsalat
Avokadosalat med strimlet svinekjøtt
Blandet salat med feta og grillede ferskener
Frisk salat med lettsaltet lårtunge, asparges og pepperrotkrem
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fruktsalat med jordbær og fylt sjokolade
Geitostsalat med bringebærdressing
Grønn salat med selskapserter, ristet bacon og brødkrutonger
Grønn salat med serrano-skinke og tomatvinaigrette
Høstsalat med kylling og linser
Kirsebær og fersken i god saus
Krabbesalat på artisjokkbunner
Kylling med ruccula, løvetann og bønner
Kyllingsalat med grønne bønner
Middagssalat med løk, bønner og mais
Nudelsalat med sesampasta og paprika
Pasta-, paprika- og broccoli salat
Pastasalat med frisk basilikum
Polsk rødbetsalat med marinade
Potetsalat med fransk dressing
Potetsalat med sennep og spekepølse
Rissalat med blåskjell eller tunfisk
Rødbetsalat med eple, løk og sylteagurk
Rødbetsalat med roquefort og kapers
Rødkålsalat med epler og svisker
Salat av klippfisk og poteter med oliven og paprika
Salat med avcado, mango og grapefrukt
Salat med avokado og røkt fisk
Salat med fetaost, løk og agurk
Salat med grønn paprika og tomat
Salat med marinert sild og nypoteter
Salat med squash, tomater og ost
Salat med søt sitron- og ingefærdressing
Salat med varmrøkt rypebryst og nypotet
Sjampinjongsalat med rødbeter og eple
Syltet aubergine og tomat med koriander
Traktkantarellsalat med rødbeter
Tunfisksalat med bønner og mais