Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kalvetunge TIL KOKING AV TUNGEN: 6 hvite pepperkorn 1 laurbærblad 1 løk 1 liten gulrot 2 hvitløkfedd MARINADEN: 3 hvitløkfedd 1 bunt bladpersille 1 dl olivenolje 1 ½ ss vineddik
Legg tungene i en stor kasserolle og hell på så mye vann at det godt og vel dekker. Kok opp og skum av, og legg så i krydder og grønt. La tungene syde på svak varme. Koketid er ca 90 minutter. Trekk skinnet av tungene mens de ennå er varme. Ta for deg marinaden: Finhakk og bland persille og hvitløk. Rør sammen olje og vineddik. Salt og pepre. Skjær den kokte og avkjølte tungen i ganske tynne skiver. Legg tungeskivene lagvis med persille, hvitløk og dressingen i en bolle. Legg på en asjett som tyngde og dekk bollen med folie. La tungesalaten stå i kjøleskapet til neste dag.
Agurk- og fetasalat med fennikel og mynte
Appelsinsalat med avocado og løk
Auberginesalat med løk og paprika
Avocado, appelsin og mandelsalat
Avokadosalat med strimlet svinekjøtt
Blandet salat med feta og grillede ferskener
Frisk salat med lettsaltet lårtunge, asparges og pepperrotkrem
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fruktsalat med jordbær og fylt sjokolade
Geitostsalat med bringebærdressing
Grønn salat med selskapserter, ristet bacon og brødkrutonger
Grønn salat med serrano-skinke og tomatvinaigrette
Høstsalat med kylling og linser
Kirsebær og fersken i god saus
Krabbesalat på artisjokkbunner
Kylling med ruccula, løvetann og bønner
Kyllingsalat med grønne bønner
Middagssalat med løk, bønner og mais
Nudelsalat med sesampasta og paprika
Pasta-, paprika- og broccoli salat
Pastasalat med frisk basilikum
Polsk rødbetsalat med marinade
Potetsalat med fransk dressing
Potetsalat med sennep og spekepølse
Rissalat med blåskjell eller tunfisk
Rødbetsalat med eple, løk og sylteagurk
Rødbetsalat med roquefort og kapers
Rødkålsalat med epler og svisker
Salat av klippfisk og poteter med oliven og paprika
Salat med avcado, mango og grapefrukt
Salat med avokado og røkt fisk
Salat med fetaost, løk og agurk
Salat med grønn paprika og tomat
Salat med marinert sild og nypoteter
Salat med squash, tomater og ost
Salat med søt sitron- og ingefærdressing
Salat med varmrøkt rypebryst og nypotet
Sjampinjongsalat med rødbeter og eple
Syltet aubergine og tomat med koriander
Traktkantarellsalat med rødbeter
Tunfisksalat med bønner og mais