Flere resulteter finnes under oppskriften
4 skiver oksefilet á 125 g
3 ss smør eller margarin
salt
pepper
2 små løk
100 g små sjampinjong
20 fylte oliven
1/2 dl konjakk
2 tomater
Bind skåldet hyssing fast rundt biffene så de blir runde og høye. Pensle dem oppå med 2 ss av smøret.
Stek biffene i pannen ca. 2-4 minutter på hver side, beroende på hvor gjennomstekte man ønsker dem. Stek ferdig en side om gangen, da de bare skal vendes én gang. Krydre til slutt. Legg biffene på et varmt fat, hold dem varme.
Rens løk, skjær den tynt opp i skiver. Varm resten av smøret i pannen og stek løken lys gyllen.
Rens sjampinjong, del dem i to på langs og legg dem i løkpannen. Del også olivenen og bland dem med løken.
Tilsett konjakk, og la det putre til det er gjennomvarmt og fyldig.
Del tomatene i to og legg dem sammen med sjampinjong og løk. Rør om. Fjern hyssingen på biffene. Fordel løkblandingen på hver biff. Server omgående.
Server gjerne finstrimlet issalat til.
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus
Clubsteak med ostebakte poteter
Entrecote med sprø mandelpoteter og paprikasaus
Entrecôtekam marinert med vodka
Filet Wellington med steinsopp
Flintstek på grill med schaschlik-saus
Fylte grønne pepperfrukter og tomater
Grillet entrecôte med hvitløksost
Grillet ytrefilet med saltbakt løk
Grillspyd av oksekjøtt med lime og urter
Hvitløkspekket høyrygg med krydret grønnsakragu
Innbakt ytrefilet med bladspinat og poteter
Italiensk panne av storfelever
Kjøtt og bønner (Chili con Carne)
Kjøtt- og tomatgryte med poteter
Kokt storfekjøtt med pepperrotsaus
Krydret roastbiff med potetsalat
Lettsaltet lårtunge med kremet persillesaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Levergryte med kremsaus og bacon
Leverpanne av storfe med bacon og sopp
Nakkekoteletter med basilikum og ost
Oksekam med hvitløk og ingefær
Oksekjøtt med tørket steinsopp
Oksekoteletter med pikant saus
Oksemedaljonger med kremet skogsopp
Portugisisk kjøttstuing med løk
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sopp
Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat
Roastbiff med pepperrottomater
Rullader av flatbiff med persillerot
Rundbiffstek med smørdampede grønnsaker
Spansk oksegryte med grønnsaker og krydder
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Stekt storfelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt storfelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Storfegryte med butterdeiglokk
Storfegryte med calvados og estragon
Storfekjøtt med appelsin og ingefær