Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g hvite bønner
500 g renskåret oksekjøtt
2 ss olje til bruning
175 g langkornet ris
1 løk
3 ss olje
1 grønn paprika
3-4 flådde tomater
1/2 l buljong
1 ss klippet persille
salt
pepper
1 pk. dypfryste grønne bønner
Legg bønnene i bløt natten over og kok dem møre i bløtevannet.
Skjær kjøttet i terninger som brunes raskt og surres til det er mørt. Tilsett om nødvendig litt vann under surringen.
Fres ris og hakket løk i olje til risen er blank. Tilsett strimlet paprika og tomater. Hell buljong over og la risen småkoke til den er mør og all væske absorbert.
Bland de grønne bønnene i risen og la dem koke med de siste 10 minuttene.
Bland hvite bønner og kjøtterninger med sjyen i risen.
Server retten rykende varm.
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus
Clubsteak med ostebakte poteter
Entrecote med sprø mandelpoteter og paprikasaus
Entrecôtekam marinert med vodka
Filet Wellington med steinsopp
Flintstek på grill med schaschlik-saus
Fylte grønne pepperfrukter og tomater
Grillet entrecôte med hvitløksost
Grillet ytrefilet med saltbakt løk
Grillspyd av oksekjøtt med lime og urter
Hvitløkspekket høyrygg med krydret grønnsakragu
Innbakt ytrefilet med bladspinat og poteter
Italiensk panne av storfelever
Kjøtt og bønner (Chili con Carne)
Kjøtt- og tomatgryte med poteter
Kokt storfekjøtt med pepperrotsaus
Krydret roastbiff med potetsalat
Lettsaltet lårtunge med kremet persillesaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Levergryte med kremsaus og bacon
Leverpanne av storfe med bacon og sopp
Nakkekoteletter med basilikum og ost
Oksekam med hvitløk og ingefær
Oksekjøtt med tørket steinsopp
Oksekoteletter med pikant saus
Oksemedaljonger med kremet skogsopp
Portugisisk kjøttstuing med løk
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sopp
Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat
Roastbiff med pepperrottomater
Rullader av flatbiff med persillerot
Rundbiffstek med smørdampede grønnsaker
Spansk oksegryte med grønnsaker og krydder
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Stekt storfelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt storfelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Storfegryte med butterdeiglokk
Storfegryte med calvados og estragon
Storfekjøtt med appelsin og ingefær