Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg renskåret roastbiff
1 1/2 ts salt
1 krm svart pepper
Fylte tomater:
3 tomater
1 1/2 dl kremfløte
1 ss reven pepperrot
1 krm salt
Surr biffen med bomullstråd hvis den er ujevn i formen.
Gni kjøttet inn med salt og pepper. Legg det på rist over langpannen.
Stikk et kjøtt-termometer i den tykkeste delen av kjøttet. Stek i ovnen ved 200 C. Kjøttet skal hverken spes eller øses.
Ta biffen ut når termometeret viser den ønskede temperatur. Ved 57 C er kjøttet meget rødt, ved 59 C rødt og ved 61-63 C rosa.
Del tomatene og ta ut innmaten. Pisk fløten til lett krem og smaksett med nyreven pepperrot og litt salt. Fyll blandingen i tomatene.
Skjær biffen i lekre, tynne skiver. Legg dem på fat med tomatene og andre grønnsaker. Potetsalat, grønne bønner og smø helstekte løk.
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus
Clubsteak med ostebakte poteter
Entrecote med sprø mandelpoteter og paprikasaus
Entrecôtekam marinert med vodka
Filet Wellington med steinsopp
Flintstek på grill med schaschlik-saus
Fylte grønne pepperfrukter og tomater
Grillet entrecôte med hvitløksost
Grillet ytrefilet med saltbakt løk
Grillspyd av oksekjøtt med lime og urter
Hvitløkspekket høyrygg med krydret grønnsakragu
Innbakt ytrefilet med bladspinat og poteter
Italiensk panne av storfelever
Kjøtt og bønner (Chili con Carne)
Kjøtt- og tomatgryte med poteter
Kokt storfekjøtt med pepperrotsaus
Krydret roastbiff med potetsalat
Lettsaltet lårtunge med kremet persillesaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Levergryte med kremsaus og bacon
Leverpanne av storfe med bacon og sopp
Nakkekoteletter med basilikum og ost
Oksekam med hvitløk og ingefær
Oksekjøtt med tørket steinsopp
Oksekoteletter med pikant saus
Oksemedaljonger med kremet skogsopp
Portugisisk kjøttstuing med løk
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sopp
Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat
Roastbiff med pepperrottomater
Rullader av flatbiff med persillerot
Rundbiffstek med smørdampede grønnsaker
Spansk oksegryte med grønnsaker og krydder
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Stekt storfelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt storfelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Storfegryte med butterdeiglokk
Storfegryte med calvados og estragon
Storfekjøtt med appelsin og ingefær