Flere resulteter finnes under oppskriften
12 små biffer á 60 g, skåret av spissen av indrefileten
500 g squash
1 stor løk
2 fedder hvitløk
olivenolje
salt pepper
Rosmarinsaus:
2 dl kokekraft
3 eggeplommer
frisk rosmarin
100 g usaltet smør
salt
pepper
Skjær squash og løk i skiver på 1/2 cm og hvitløk i tynne skiver. Stek det i olivenolje i 6-8 min. Smak til med salt og pepper. Ta til side og hold det varmt.
Kok kraften inn til 2 ss og avkjøl den litt. Rør i eggeplommene og varm sausen i vannbad eller over svak varme til den blir luftig og tykk.
Smelt smøret og la det stå til bunnfallet synker ned. Visp det klare smøret forsiktig inn i sausen litt etter litt. Smak til med finhakket rosmarin, salt og pepper.
Stek biffene i pannen i 2-3 minutter på hver side, alt etter tykkelsen. Krydre med salt og pepper.
Anrett på varme tallerkner med squashen på midten, kjøttet oppå og sausen rundt.
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus
Clubsteak med ostebakte poteter
Entrecote med sprø mandelpoteter og paprikasaus
Entrecôtekam marinert med vodka
Filet Wellington med steinsopp
Flintstek på grill med schaschlik-saus
Fylte grønne pepperfrukter og tomater
Grillet entrecôte med hvitløksost
Grillet ytrefilet med saltbakt løk
Grillspyd av oksekjøtt med lime og urter
Hvitløkspekket høyrygg med krydret grønnsakragu
Innbakt ytrefilet med bladspinat og poteter
Italiensk panne av storfelever
Kjøtt og bønner (Chili con Carne)
Kjøtt- og tomatgryte med poteter
Kokt storfekjøtt med pepperrotsaus
Krydret roastbiff med potetsalat
Lettsaltet lårtunge med kremet persillesaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Levergryte med kremsaus og bacon
Leverpanne av storfe med bacon og sopp
Nakkekoteletter med basilikum og ost
Oksekam med hvitløk og ingefær
Oksekjøtt med tørket steinsopp
Oksekoteletter med pikant saus
Oksemedaljonger med kremet skogsopp
Portugisisk kjøttstuing med løk
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sopp
Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat
Roastbiff med pepperrottomater
Rullader av flatbiff med persillerot
Rundbiffstek med smørdampede grønnsaker
Spansk oksegryte med grønnsaker og krydder
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Stekt storfelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt storfelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Storfegryte med butterdeiglokk
Storfegryte med calvados og estragon
Storfekjøtt med appelsin og ingefær