Flere resulteter finnes under oppskriften
3 tykke biffer av velhengt oksefilet
1 ss hel sort pepper
3 ss smør
1/2-1 ts grovt salt
1 kopp buljong
3-4 fullmodne tomater
1 ss reven ost
1 ss klippet persille
Flå tomatene ved å dyppe dem noen sekunder i kokende vann. Trekk deretter skinnet av. Del tomatene i båter og klem ut det meste av saft og kjerner. Damp dem i 1 ss smør over svak varme. Dryss over med reven ost og persille og tilsett et par skjeer buljong. Smak til med salt og pepper og la dem dampe ved meget svak varme.
Knus hel pepper grovt og vend biffene i det så de får et godt lag pepper på begge sider.
Varm en tørr stekepanne og "svi" biffene av 30 sekunder på hver side. Ta dem opp og dryss salt på.
Brun resten av smøret i pannen og stek så biffene 3 min. på den ene siden, 2 min på den andre. Da er de røde inni. Ønsker man dem mer stekt så ta et ekstra minutt eller så på hver side.
Anrett biffene på varmt fat og legg en skje tomat på hver. Server dem nystekte med franske poteter og grønn salat til. Lag sjy ved å koke pannen ut med litt buljong og server den til.
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus
Clubsteak med ostebakte poteter
Entrecote med sprø mandelpoteter og paprikasaus
Entrecôtekam marinert med vodka
Filet Wellington med steinsopp
Flintstek på grill med schaschlik-saus
Fylte grønne pepperfrukter og tomater
Grillet entrecôte med hvitløksost
Grillet ytrefilet med saltbakt løk
Grillspyd av oksekjøtt med lime og urter
Hvitløkspekket høyrygg med krydret grønnsakragu
Innbakt ytrefilet med bladspinat og poteter
Italiensk panne av storfelever
Kjøtt og bønner (Chili con Carne)
Kjøtt- og tomatgryte med poteter
Kokt storfekjøtt med pepperrotsaus
Krydret roastbiff med potetsalat
Lettsaltet lårtunge med kremet persillesaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Levergryte med kremsaus og bacon
Leverpanne av storfe med bacon og sopp
Nakkekoteletter med basilikum og ost
Oksekam med hvitløk og ingefær
Oksekjøtt med tørket steinsopp
Oksekoteletter med pikant saus
Oksemedaljonger med kremet skogsopp
Portugisisk kjøttstuing med løk
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sopp
Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat
Roastbiff med pepperrottomater
Rullader av flatbiff med persillerot
Rundbiffstek med smørdampede grønnsaker
Spansk oksegryte med grønnsaker og krydder
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Stekt storfelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt storfelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Storfegryte med butterdeiglokk
Storfegryte med calvados og estragon
Storfekjøtt med appelsin og ingefær