Flere resulteter finnes under oppskriften
Det er ingen ingredienser.
Til grilling må kjøttet være mørt, gjerne med isprengt fett som gir saftighet og god smak. Nakkekoteletter egner seg for eksempel utmerket. Også skiver av entrecôte, mørbrand eller lammebog, -rygg eller stek passer for grilling.
Grilltiden er omkring 3-4 minutter på hver side for ca 1 ½ cm tykke skiver, men det er umulig å oppgi nøyaktige tider. Snu kjøttet når det begynner å sive ut kjøttsaft på oversiden. Skjær et lite snitt i kanten for å se om det er passe stekt. Kjøttet skal være pent brunt på overflaten, men rosa eller rødt inni hvis det er storfe- eller lammekjøtt. Svinekjøtt bør være så vidt gjennomstekt. Husk alltid å krydre etter grillingen.
Kjøttet kan gjerne marineres før grilling. Tørk kjøttet før grilling slik at det ikke er fuktig på overflaten.
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus
Clubsteak med ostebakte poteter
Entrecote med sprø mandelpoteter og paprikasaus
Entrecôtekam marinert med vodka
Filet Wellington med steinsopp
Flintstek på grill med schaschlik-saus
Fylte grønne pepperfrukter og tomater
Grillet entrecôte med hvitløksost
Grillet ytrefilet med saltbakt løk
Grillspyd av oksekjøtt med lime og urter
Hvitløkspekket høyrygg med krydret grønnsakragu
Innbakt ytrefilet med bladspinat og poteter
Italiensk panne av storfelever
Kjøtt og bønner (Chili con Carne)
Kjøtt- og tomatgryte med poteter
Kokt storfekjøtt med pepperrotsaus
Krydret roastbiff med potetsalat
Lettsaltet lårtunge med kremet persillesaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Levergryte med kremsaus og bacon
Leverpanne av storfe med bacon og sopp
Nakkekoteletter med basilikum og ost
Oksekam med hvitløk og ingefær
Oksekjøtt med tørket steinsopp
Oksekoteletter med pikant saus
Oksemedaljonger med kremet skogsopp
Portugisisk kjøttstuing med løk
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sopp
Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat
Roastbiff med pepperrottomater
Rullader av flatbiff med persillerot
Rundbiffstek med smørdampede grønnsaker
Spansk oksegryte med grønnsaker og krydder
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Stekt storfelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt storfelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Storfegryte med butterdeiglokk
Storfegryte med calvados og estragon
Storfekjøtt med appelsin og ingefær