Flere resulteter finnes under oppskriften
800 g oksekjøtt uten ben
100 g spekk
2 ss smør
kajennepepper
paprika
salt
pepper
2 løk i skiver
1/2 kg gulrøtter i biter
2 hele nellik
3 1/2 dl hvitvin
3 1/2 dl kraft
Skjær kjøttet i strimler. Bruk spekkenål og spekk kjøttet, eller stikk hull i kjøttet og press spekket ut.
Brun kjøttet på alle kanter i smøret.
Tilsett krydder, grønnsaker, vin og kraft og legg lokk på.
La det småkoke 1 1/2 - 2 timer til kjøttet er mørt.
Ta opp halvparten av løken og gulrøttene som presses gjennom sikt. Ha halvparten av kraften i denne massen og smak til med salt og pepper.
Legg kjøttet opp på fat med resten av grønnsakene. Server sausen ved siden av.
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus
Clubsteak med ostebakte poteter
Entrecote med sprø mandelpoteter og paprikasaus
Entrecôtekam marinert med vodka
Filet Wellington med steinsopp
Flintstek på grill med schaschlik-saus
Fylte grønne pepperfrukter og tomater
Grillet entrecôte med hvitløksost
Grillet ytrefilet med saltbakt løk
Grillspyd av oksekjøtt med lime og urter
Hvitløkspekket høyrygg med krydret grønnsakragu
Innbakt ytrefilet med bladspinat og poteter
Italiensk panne av storfelever
Kjøtt og bønner (Chili con Carne)
Kjøtt- og tomatgryte med poteter
Kokt storfekjøtt med pepperrotsaus
Krydret roastbiff med potetsalat
Lettsaltet lårtunge med kremet persillesaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Levergryte med kremsaus og bacon
Leverpanne av storfe med bacon og sopp
Nakkekoteletter med basilikum og ost
Oksekam med hvitløk og ingefær
Oksekjøtt med tørket steinsopp
Oksekoteletter med pikant saus
Oksemedaljonger med kremet skogsopp
Portugisisk kjøttstuing med løk
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sopp
Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat
Roastbiff med pepperrottomater
Rullader av flatbiff med persillerot
Rundbiffstek med smørdampede grønnsaker
Spansk oksegryte med grønnsaker og krydder
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Stekt storfelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt storfelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Storfegryte med butterdeiglokk
Storfegryte med calvados og estragon
Storfekjøtt med appelsin og ingefær