Flere resulteter finnes under oppskriften
4 biffer á 125 - 150 g av ytrefilet, indrefilet eller flatbiff
2 ss olje
salt
pepper
Tomatsaus:
2-3 små løk, helst sjalottløk
1-2 fedd hvitløk
2 ss olje
1 ts oregano
1/2 ts basilikum
1/2 boks flådde tomater
salt
pepper
sukker
Til servering:
150 g friske sjampinjonger
olje
persille
Stek biffene i varm olje til de er kraftig brune og stekt etter smak. 2-3 min. på hver side hvis du vil ha de røde inni, 3-4 min. på hver side hvis du ønsker dem rosa eller 4-6 min på hver side om du ønsker biffene gjennomstekt. Dryss på med salt og pepper etter stekingen.
Saus:
Hakk løkene grovt, knus hvitløken og fres begge deler i varm olje. Tilsett oregano og basilikum.
Tilsett tomatene med kraften. La sausen koke 5-10 minutter.
Smak den til med salt, pepper og litt sukker. Liker man en jevn saus, kan den moses gjennom sikt.
Stek sjampinjongskiver i olje.
Server biffene på varmt fat med sausen over og sopp ved siden.
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus
Clubsteak med ostebakte poteter
Entrecote med sprø mandelpoteter og paprikasaus
Entrecôtekam marinert med vodka
Filet Wellington med steinsopp
Flintstek på grill med schaschlik-saus
Fylte grønne pepperfrukter og tomater
Grillet entrecôte med hvitløksost
Grillet ytrefilet med saltbakt løk
Grillspyd av oksekjøtt med lime og urter
Hvitløkspekket høyrygg med krydret grønnsakragu
Innbakt ytrefilet med bladspinat og poteter
Italiensk panne av storfelever
Kjøtt og bønner (Chili con Carne)
Kjøtt- og tomatgryte med poteter
Kokt storfekjøtt med pepperrotsaus
Krydret roastbiff med potetsalat
Lettsaltet lårtunge med kremet persillesaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Levergryte med kremsaus og bacon
Leverpanne av storfe med bacon og sopp
Nakkekoteletter med basilikum og ost
Oksekam med hvitløk og ingefær
Oksekjøtt med tørket steinsopp
Oksekoteletter med pikant saus
Oksemedaljonger med kremet skogsopp
Portugisisk kjøttstuing med løk
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sopp
Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat
Roastbiff med pepperrottomater
Rullader av flatbiff med persillerot
Rundbiffstek med smørdampede grønnsaker
Spansk oksegryte med grønnsaker og krydder
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Stekt storfelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt storfelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Storfegryte med butterdeiglokk
Storfegryte med calvados og estragon
Storfekjøtt med appelsin og ingefær