Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg roastbeef
2 ts salt
1 ts skarp sennep
1/2 ts pepper
2 ts paprikapulver
1/2 ts merian
1/2 ts timian
2-3 ss olje
Potetkroketter:
1/2 kg kokte poteter
1 egg
1 ss hvetemel
salt
reven muskatnøtt
eggehvite
brødrasp
olje til steking
Surr kjøttet hvis det er nødvendig for å få pen form.
Gni kjøttet inn med en blanding av salt, pepper, sennep, paprika, timian og merian.
Varm oljen og brun kjøttet ved skarp varme.
Demp varmen og la kjøttet steke ferdig, 25-35 min, etter hvor rødt man ønsker det.
La kjøttet hvile 5-10 minutter før det skjæres i.
Potetkroketter: Mos potetene og arbeid inn egg og mel. Smak til med salt og muskat.
Trill en lang pølse, som deles i passe store stykker.
Pensle dem med eggehvite og rull dem i brødrasp.
Stek potetkrokettene gylne og sprø i varm olje.
Server kjøttet varmt eller kaldt med potetkroketter og grønnsaker.
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus
Clubsteak med ostebakte poteter
Entrecote med sprø mandelpoteter og paprikasaus
Entrecôtekam marinert med vodka
Filet Wellington med steinsopp
Flintstek på grill med schaschlik-saus
Fylte grønne pepperfrukter og tomater
Grillet entrecôte med hvitløksost
Grillet ytrefilet med saltbakt løk
Grillspyd av oksekjøtt med lime og urter
Hvitløkspekket høyrygg med krydret grønnsakragu
Innbakt ytrefilet med bladspinat og poteter
Italiensk panne av storfelever
Kjøtt og bønner (Chili con Carne)
Kjøtt- og tomatgryte med poteter
Kokt storfekjøtt med pepperrotsaus
Krydret roastbiff med potetsalat
Lettsaltet lårtunge med kremet persillesaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Levergryte med kremsaus og bacon
Leverpanne av storfe med bacon og sopp
Nakkekoteletter med basilikum og ost
Oksekam med hvitløk og ingefær
Oksekjøtt med tørket steinsopp
Oksekoteletter med pikant saus
Oksemedaljonger med kremet skogsopp
Portugisisk kjøttstuing med løk
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sopp
Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat
Roastbiff med pepperrottomater
Rullader av flatbiff med persillerot
Rundbiffstek med smørdampede grønnsaker
Spansk oksegryte med grønnsaker og krydder
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Stekt storfelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt storfelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Storfegryte med butterdeiglokk
Storfegryte med calvados og estragon
Storfekjøtt med appelsin og ingefær