Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g kumørbrad pr. person
spekk
300 g nyrøkt bacon
2 store gule løk
3 gulrøtter
1 neve sorte oliven med stein
1 purre
5-6 hvitløkfedd
salt
pepper
1 kvast timian
1 kvast basilikum
1 laurbærblad
1-2 flasker rødvin
1/2 kopp olivenolje
Skjær mørbraden i 5 cm kuber. Skjær strimler av spekket og trekk gjennom kubene med en spekknål. Skjær bacon i cm store terninger og fres i en stor jerngryte i litt olivenolje. Ta i kjøttet og fres videre. Ta i løken delt i båter. Følg på med gulrøtter delt i to og med strengen fjernet, i passende biter, og godt skylt purre i passende biter. Knus hvitløkfeddene, salte, pepre og slipp i en god neve sorte oliven med stein.
Arbeid godt sammen med en treskje, slik at alt freses litt. Legg i en kvast av timian og basilikum, pakket inn i et laurbærblad og surret sammen med hyssing.
Ta gryta av varmen og hell over rødvin til kjøttet så vidt er dekket. Hell over en halv kopp olivenolje. Oljen danner et lokk som hindrer fordampningen av rødvinen, og derfor kan den stå uten annen tildekking. Settes kjølig et døgn eller to.
Gryta tas frem igjen og væsken siles fra, kjøttet tørkes, og så freses alt på nytt i litt olivenolje. Hell over væsken og la småputre i et par timer. Skum godt hele tiden. Serveres med makaroni, annen pasta eller kokte poteter
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus
Clubsteak med ostebakte poteter
Entrecote med sprø mandelpoteter og paprikasaus
Entrecôtekam marinert med vodka
Filet Wellington med steinsopp
Flintstek på grill med schaschlik-saus
Fylte grønne pepperfrukter og tomater
Grillet entrecôte med hvitløksost
Grillet ytrefilet med saltbakt løk
Grillspyd av oksekjøtt med lime og urter
Hvitløkspekket høyrygg med krydret grønnsakragu
Innbakt ytrefilet med bladspinat og poteter
Italiensk panne av storfelever
Kjøtt og bønner (Chili con Carne)
Kjøtt- og tomatgryte med poteter
Kokt storfekjøtt med pepperrotsaus
Krydret roastbiff med potetsalat
Lettsaltet lårtunge med kremet persillesaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Levergryte med kremsaus og bacon
Leverpanne av storfe med bacon og sopp
Nakkekoteletter med basilikum og ost
Oksekam med hvitløk og ingefær
Oksekjøtt med tørket steinsopp
Oksekoteletter med pikant saus
Oksemedaljonger med kremet skogsopp
Portugisisk kjøttstuing med løk
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sopp
Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat
Roastbiff med pepperrottomater
Rullader av flatbiff med persillerot
Rundbiffstek med smørdampede grønnsaker
Spansk oksegryte med grønnsaker og krydder
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Stekt storfelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt storfelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Storfegryte med butterdeiglokk
Storfegryte med calvados og estragon
Storfekjøtt med appelsin og ingefær