Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g okselever
1 ts salt
½ ts pepper
hvetemel til panering
40 g smør
6 dl kremfløte
150 g bacon
1 stor løk
3 sjalottløk
1 purre
1 ss smør
1 ss maisenna
1 ss hakket persille
Skjær leveren i tynne skiver, som tørkes og vendes i en blanding av hvetemel, salt og pepper etter at leveren er brunet. Brun leverskivene og legg dem over i et kokekar. Bruk ikke for sterk varme, for lever blir fort brun og kan bli hard og tørr når den stekes for lenge. Spe med fløte så det står så vidt over leveren. La det trekke under lokk 10-12 minutter.
Brun løk og bacon lyst brunt og la det koke med leveren de siste minuttene.
Jevn eventuelt gryten med maisenna rørt ut i kaldt vann og smak til med salt og pepper. Ha på hakket persille før servering.
Server gryten med kokte poteter, rørte tyttebær og gjerne grønnsaker.
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus
Clubsteak med ostebakte poteter
Entrecote med sprø mandelpoteter og paprikasaus
Entrecôtekam marinert med vodka
Filet Wellington med steinsopp
Flintstek på grill med schaschlik-saus
Fylte grønne pepperfrukter og tomater
Grillet entrecôte med hvitløksost
Grillet ytrefilet med saltbakt løk
Grillspyd av oksekjøtt med lime og urter
Hvitløkspekket høyrygg med krydret grønnsakragu
Innbakt ytrefilet med bladspinat og poteter
Italiensk panne av storfelever
Kjøtt og bønner (Chili con Carne)
Kjøtt- og tomatgryte med poteter
Kokt storfekjøtt med pepperrotsaus
Krydret roastbiff med potetsalat
Lettsaltet lårtunge med kremet persillesaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Levergryte med kremsaus og bacon
Leverpanne av storfe med bacon og sopp
Nakkekoteletter med basilikum og ost
Oksekam med hvitløk og ingefær
Oksekjøtt med tørket steinsopp
Oksekoteletter med pikant saus
Oksemedaljonger med kremet skogsopp
Portugisisk kjøttstuing med løk
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sopp
Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat
Roastbiff med pepperrottomater
Rullader av flatbiff med persillerot
Rundbiffstek med smørdampede grønnsaker
Spansk oksegryte med grønnsaker og krydder
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Stekt storfelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt storfelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Storfegryte med butterdeiglokk
Storfegryte med calvados og estragon
Storfekjøtt med appelsin og ingefær