Flere resulteter finnes under oppskriften
750 g biffkjøtt, skåret i skiver
3 ss maisolje
1 stor spansk løk i skiver
1 fedd hvitløk, knust
1 ts ingefær, malt
1 ts spisskummen, malt
1 ts koriander, malt
1 ts chilikrydder
60 g kokosmelk
2 ts brunt sukker
1 ss sitronsaft
3,2 dl kjøttbuljong
tynne skiver av rød paprika, grønn chili og små løkringer til pynt
Skjær kjøttskivene i 1 cm tykke strimler. Varm olje i en gryte. Tilsett løk og hvitløk og la dette surre i oljen til det er mykt. Tilsett kjøtt og stek til strimlene er pent brune. Rør hele tiden.
Ha krydderet i gryten og la det koke 2 minutter. Tilsett resten av ingrediensene, bortsett fra pynten, og rør godt. La det småkoke uten lokk i 30-35 minutter. Rør av og til. La det koke til blandingen er blitt tykk og tørr. Rør i gryten litt oftere mot slutten av koketiden, så det ikke svir seg i bunnen. Serveres varm, pyntet med tynne strimler av rød paprika, grønn chili og små løkringer.
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus
Clubsteak med ostebakte poteter
Entrecote med sprø mandelpoteter og paprikasaus
Entrecôtekam marinert med vodka
Filet Wellington med steinsopp
Flintstek på grill med schaschlik-saus
Fylte grønne pepperfrukter og tomater
Grillet entrecôte med hvitløksost
Grillet ytrefilet med saltbakt løk
Grillspyd av oksekjøtt med lime og urter
Hvitløkspekket høyrygg med krydret grønnsakragu
Innbakt ytrefilet med bladspinat og poteter
Italiensk panne av storfelever
Kjøtt og bønner (Chili con Carne)
Kjøtt- og tomatgryte med poteter
Kokt storfekjøtt med pepperrotsaus
Krydret roastbiff med potetsalat
Lettsaltet lårtunge med kremet persillesaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Levergryte med kremsaus og bacon
Leverpanne av storfe med bacon og sopp
Nakkekoteletter med basilikum og ost
Oksekam med hvitløk og ingefær
Oksekjøtt med tørket steinsopp
Oksekoteletter med pikant saus
Oksemedaljonger med kremet skogsopp
Portugisisk kjøttstuing med løk
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sopp
Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat
Roastbiff med pepperrottomater
Rullader av flatbiff med persillerot
Rundbiffstek med smørdampede grønnsaker
Spansk oksegryte med grønnsaker og krydder
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Stekt storfelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt storfelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Storfegryte med butterdeiglokk
Storfegryte med calvados og estragon
Storfekjøtt med appelsin og ingefær