Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g langkornet ris
2 ts salt pr. l vann
1 ts gurkemeie
2 finhakkede løk
1 ss olje
1 ss hvetemel
2 dl buljong
5 små tomater
1 grønn paprika
1 ts tørket rosmarin
1 ts salt
1/2 ts pepper
750 g oksefilet
1 ss olje
salt
pepper
Kok risen i rikelig vann, som er krydret med salt og gurkemeie. Hell kokevannet fra og spyl risen med kaldt vann. Press den ned i små kopper, som en penslet med olje, og hold den varm.
Fres hakket løk i olje, dryss på mel. Spe med buljong.
Flå tomatene og del dem i båter. Rens paprikaen og skjær den i ringer eller strimler.
Kok tomater og paprika sammen med løken og tillsett rosmarin, salt og pepper. La sausen koke ca 20 minutter.
Brun kjøttet skarpt på alle kanter i olje. Dryss med salt og pepper. Hell sausen over og la det hele surre ca 10 minutter.
Server kjøttet skåret i skiver med sausen over og ristoppene ved siden av.
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus
Clubsteak med ostebakte poteter
Entrecote med sprø mandelpoteter og paprikasaus
Entrecôtekam marinert med vodka
Filet Wellington med steinsopp
Flintstek på grill med schaschlik-saus
Fylte grønne pepperfrukter og tomater
Grillet entrecôte med hvitløksost
Grillet ytrefilet med saltbakt løk
Grillspyd av oksekjøtt med lime og urter
Hvitløkspekket høyrygg med krydret grønnsakragu
Innbakt ytrefilet med bladspinat og poteter
Italiensk panne av storfelever
Kjøtt og bønner (Chili con Carne)
Kjøtt- og tomatgryte med poteter
Kokt storfekjøtt med pepperrotsaus
Krydret roastbiff med potetsalat
Lettsaltet lårtunge med kremet persillesaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Levergryte med kremsaus og bacon
Leverpanne av storfe med bacon og sopp
Nakkekoteletter med basilikum og ost
Oksekam med hvitløk og ingefær
Oksekjøtt med tørket steinsopp
Oksekoteletter med pikant saus
Oksemedaljonger med kremet skogsopp
Portugisisk kjøttstuing med løk
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sopp
Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat
Roastbiff med pepperrottomater
Rullader av flatbiff med persillerot
Rundbiffstek med smørdampede grønnsaker
Spansk oksegryte med grønnsaker og krydder
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Stekt storfelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt storfelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Storfegryte med butterdeiglokk
Storfegryte med calvados og estragon
Storfekjøtt med appelsin og ingefær