Flere resulteter finnes under oppskriften
4 T-beinsteker, 3-4 cm tykke 3 hvitløkfedd 3-4 ss olje ½ ts nykvernet pepper salt
Tørk T-beinstekene med kjøkkenpapir. Skjær små snitt gjennom hinnene langs kantene så kjøttet ikke krøller seg under stekingen. Skrell og press hvitløken og bland den med olje og pepper. Pensle T-beinstekene med blandingen og legg dem i et fat. Dekk til og la dem marinere ved romtemperatur i minst 1 time. Klargjør grillen i mellomtiden. Plasser grillristen ganske nær glørne. Stek T-beinstekene over sterk varme i 1 minutt på hver side til de lukkes. Flytt grillristen til øverste hakk, lengst mulig bort fra glørne. La T-beinstekene ettersteke i 10-25 minutter, alt etter hvor tykke de er, og hvor godt gjennomstekt du vil ha kjøttet. Dryss litt salt på kjøttet og la det hvile litt før du serverer det. Fylte, bakte poteter og maisrelish passer godt til. Se egne oppskrifter på disse.
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus
Clubsteak med ostebakte poteter
Entrecote med sprø mandelpoteter og paprikasaus
Entrecôtekam marinert med vodka
Filet Wellington med steinsopp
Flintstek på grill med schaschlik-saus
Fylte grønne pepperfrukter og tomater
Grillet entrecôte med hvitløksost
Grillet ytrefilet med saltbakt løk
Grillspyd av oksekjøtt med lime og urter
Hvitløkspekket høyrygg med krydret grønnsakragu
Innbakt ytrefilet med bladspinat og poteter
Italiensk panne av storfelever
Kjøtt og bønner (Chili con Carne)
Kjøtt- og tomatgryte med poteter
Kokt storfekjøtt med pepperrotsaus
Krydret roastbiff med potetsalat
Lettsaltet lårtunge med kremet persillesaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Levergryte med kremsaus og bacon
Leverpanne av storfe med bacon og sopp
Nakkekoteletter med basilikum og ost
Oksekam med hvitløk og ingefær
Oksekjøtt med tørket steinsopp
Oksekoteletter med pikant saus
Oksemedaljonger med kremet skogsopp
Portugisisk kjøttstuing med løk
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sopp
Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat
Roastbiff med pepperrottomater
Rullader av flatbiff med persillerot
Rundbiffstek med smørdampede grønnsaker
Spansk oksegryte med grønnsaker og krydder
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Stekt storfelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt storfelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Storfegryte med butterdeiglokk
Storfegryte med calvados og estragon
Storfekjøtt med appelsin og ingefær