Flere resulteter finnes under oppskriften
4 skiver oksefilet
1/2 ts salt
1/4 ts grovmalt pepper
1 ss smør
1 dl buljong (av terning)
4 skiver kokt skinke
4 egg
Bank biffene lett med hånden, form dem og legg dem på het panne. Stek dem et par sekunder på hver side så porene lukker seg.
Skru varmen ned, dryss salt og pepper over biffene og stek dem ferdige i smør på pannen. Steketiden er avhengig av hvor mørt kjøttet er.
Kok pannen ut med buljongen. Speil hurtig 4 egg.
Legg biffene på hver sin tallerken og fordel buljongen over biffene. Legg en skinkeskive og et speilegg på hver biff.
Server pommes frites, kokte ris eller pariserloff til retten. Legg en tomatbit og litt persille på hver tallerken like før serveringen.
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus
Clubsteak med ostebakte poteter
Entrecote med sprø mandelpoteter og paprikasaus
Entrecôtekam marinert med vodka
Filet Wellington med steinsopp
Flintstek på grill med schaschlik-saus
Fylte grønne pepperfrukter og tomater
Grillet entrecôte med hvitløksost
Grillet ytrefilet med saltbakt løk
Grillspyd av oksekjøtt med lime og urter
Hvitløkspekket høyrygg med krydret grønnsakragu
Innbakt ytrefilet med bladspinat og poteter
Italiensk panne av storfelever
Kjøtt og bønner (Chili con Carne)
Kjøtt- og tomatgryte med poteter
Kokt storfekjøtt med pepperrotsaus
Krydret roastbiff med potetsalat
Lettsaltet lårtunge med kremet persillesaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Levergryte med kremsaus og bacon
Leverpanne av storfe med bacon og sopp
Nakkekoteletter med basilikum og ost
Oksekam med hvitløk og ingefær
Oksekjøtt med tørket steinsopp
Oksekoteletter med pikant saus
Oksemedaljonger med kremet skogsopp
Portugisisk kjøttstuing med løk
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sopp
Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat
Roastbiff med pepperrottomater
Rullader av flatbiff med persillerot
Rundbiffstek med smørdampede grønnsaker
Spansk oksegryte med grønnsaker og krydder
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Stekt storfelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt storfelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Storfegryte med butterdeiglokk
Storfegryte med calvados og estragon
Storfekjøtt med appelsin og ingefær