Flere resulteter finnes under oppskriften
Her kan du fråtse i mange smaker. Et vell av grønnsaker, biff og bacon gir deg en stor smaksopplevelse.
2 stk. biff av ytrefilet storfe
2 sk. bacon
½ ts salt
½ ts pepper
2 båt hvitløk
1 ss frisk basilikum
2 stk. potet
ca. 2 ss olivenolje
1 stk. rød paprika
1 stk. grønn paprika
½ stk. grønn squash
½ stk. aubergine
1 stk. løk
1 boks hermetiske tomater
1 dl matfløte
½ dl rødvin
½ ts salt
½ ts pepper
1. Krydre biffene. Brun dem i stekepannen - ca ett minutt på hver side. Rull bacon rundt biffene, og stek i ovnen på 200° C i ca. 8 minutter. La biffene hvile like lenge som de sto i ovnen, og varm de ca. ett minutt i ovnen før servering.
2. Skjær skiver i potetene, som et brød, men bare nesten gjennom. Ha olivenolje over. Sett de i ovnen i ca. 45 minutter på 200° C. Strø over hvitløk og hakket basilikum, og ha olje over. La potetene stå i ca. 15 minutter, til de er møre.
3. Skjær paprika, løk, squash og aubergin i biter. Finhakk hvitløk. Fres grønnsakene i en panne/gryte til de så vidt er møre. Tilsett hermetiske tomater og la det småkoke i ca. 5 minutter.
4. Saus: Ha fløte i stekepannen sammen med sjyen fra biffene. Kok opp. Tilsett rødvin og la det småkoke i ca. 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus
Clubsteak med ostebakte poteter
Entrecote med sprø mandelpoteter og paprikasaus
Entrecôtekam marinert med vodka
Filet Wellington med steinsopp
Flintstek på grill med schaschlik-saus
Fylte grønne pepperfrukter og tomater
Grillet entrecôte med hvitløksost
Grillet ytrefilet med saltbakt løk
Grillspyd av oksekjøtt med lime og urter
Hvitløkspekket høyrygg med krydret grønnsakragu
Innbakt ytrefilet med bladspinat og poteter
Italiensk panne av storfelever
Kjøtt og bønner (Chili con Carne)
Kjøtt- og tomatgryte med poteter
Kokt storfekjøtt med pepperrotsaus
Krydret roastbiff med potetsalat
Lettsaltet lårtunge med kremet persillesaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Levergryte med kremsaus og bacon
Leverpanne av storfe med bacon og sopp
Nakkekoteletter med basilikum og ost
Oksekam med hvitløk og ingefær
Oksekjøtt med tørket steinsopp
Oksekoteletter med pikant saus
Oksemedaljonger med kremet skogsopp
Portugisisk kjøttstuing med løk
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sopp
Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat
Roastbiff med pepperrottomater
Rullader av flatbiff med persillerot
Rundbiffstek med smørdampede grønnsaker
Spansk oksegryte med grønnsaker og krydder
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Stekt storfelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt storfelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Storfegryte med butterdeiglokk
Storfegryte med calvados og estragon
Storfekjøtt med appelsin og ingefær