Flere resulteter finnes under oppskriften
1 pk dypfryst spettefilet, ca 400 g
5 dl vann
salt
hel hvitpepper
Saus:
4 egg
200 g smør eller margarin
2 ss sterk sennep
Pynt:
Sprø salatblad
dill
Legg den tinte fisken i kaldt, saltet vann. La den koke opp og tilsett hele pepperkorn. Legg på lokk og la den trekke til den er ferdigkokt.
Kok eggene i 10 minutter, avkjøl. Skrell dem og hakk dem fint.
Smelt smøret i en liten tykkbunnet gryte. Bland inn sennepen og de hakkede eggene. Varm opp sausen forsiktig.
Anrett fisken på varmt serveringsfat. Hell sausen over og pynt med salatblad og dillkvister.
Server med ris eller kokte poteter.
Brasert flyndrefilet med sjampinjong
Dampet flyndrefilet med reker og sjampinjong
Flyndre og skalldyr i bakepapir
Flyndrefilet med vårløk og appelsinsaus
Frityrkokt flyndrefilet med safranris
Gratinerte flyndrefileter med sjampinjongfres
Grillet rødspette med sprøstekt bacon
Grillet rødspettefilet med løvetannsalat
Helstekt småflyndre med sitron og persille
Ovnskokt flyndre i rømme med rekeris
Ovnskokt rødspette med blåskjell
Pannestekt flyndre med Marsala-vin
Rødspette med kryddersterkt garnityr
Rødspette på spinatbunn med reddikfløte
Rødspettefileter eller -skiver stekt i panne
Rødspettefileter innbakt i mangold
Stekt flyndrefilet med reker og kapers