Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 kg fersk flyndrefilé
1 dl vann eller fiskebuljong av terning
salt
litt hakket løk
4 hele korn allehånde
1/2 laurbærblad
Til sufflérøren:
1 boks asparges- eller sjampinjongsuppe
1 dl fløte + fiskekraften
2 eggeplommer
2 eggehviter
Pynt:
1 boks asparges, ca 300 g
100 g rensede reker
Legg fisken i ildfast form sammen med væske, salt, løk, allehånde og laurbærblad.
Dekk med lokk eller folie, og kok fisken i ovnen i ca 20 minutter ved 200 C.
Fisk opp allehåndekorn og laurbærblad.
Til sufflérøren rører du ut innholdet av suppeboksen med fløten og kraften i formen. Pisk inn eggeplommene.
Skjær inn de stivpiskede eggehvitene, og bre blandingen over fisken i formen.
Stek i 20 minutter til, uten lokk.
Varm opp asparges og reker i aspargeskraften, la dem renne av seg, og pynt den nystekte suffléen med dem.
Server med hvitt brød og smør og en salatbolle.
Brasert flyndrefilet med sjampinjong
Dampet flyndrefilet med reker og sjampinjong
Flyndre og skalldyr i bakepapir
Flyndrefilet med vårløk og appelsinsaus
Frityrkokt flyndrefilet med safranris
Gratinerte flyndrefileter med sjampinjongfres
Grillet rødspette med sprøstekt bacon
Grillet rødspettefilet med løvetannsalat
Helstekt småflyndre med sitron og persille
Ovnskokt flyndre i rømme med rekeris
Ovnskokt rødspette med blåskjell
Pannestekt flyndre med Marsala-vin
Rødspette med kryddersterkt garnityr
Rødspette på spinatbunn med reddikfløte
Rødspettefileter eller -skiver stekt i panne
Rødspettefileter innbakt i mangold
Stekt flyndrefilet med reker og kapers