Flere resulteter finnes under oppskriften
4 rugbrødskive
8 små rødspettefileter
hvetemel
salt
hvit pepper
sammenvispet egg
griljernmel
Karrisaus:
2 dl rømme
½ ss karri
1 ss hakket sylteagurk
1 ss hakket kapers
salt
pepper
Bland mel, salt og pepper og vend fiskefiletene i dette. Deretter i sammenvispet egg og til slutt i griljernmel. Stek dem gyllenbrune i smør i panne.
Bland sammen alt til sausen. Smak den godt til. Smør gjerne brødskivene og legg på fiskefiletene og litt salat og bladpersille.
Serveres med sausen og kapers, samt lettkokt asparges og sitronbåt.
Brasert flyndrefilet med sjampinjong
Dampet flyndrefilet med reker og sjampinjong
Flyndre og skalldyr i bakepapir
Flyndrefilet med vårløk og appelsinsaus
Frityrkokt flyndrefilet med safranris
Gratinerte flyndrefileter med sjampinjongfres
Grillet rødspette med sprøstekt bacon
Grillet rødspettefilet med løvetannsalat
Helstekt småflyndre med sitron og persille
Ovnskokt flyndre i rømme med rekeris
Ovnskokt rødspette med blåskjell
Pannestekt flyndre med Marsala-vin
Rødspette med kryddersterkt garnityr
Rødspette på spinatbunn med reddikfløte
Rødspettefileter eller -skiver stekt i panne
Rødspettefileter innbakt i mangold
Stekt flyndrefilet med reker og kapers