Flere resulteter finnes under oppskriften
8 rødspettefileter
1 egg
brødrasp
salt
pepper
2 ss olje
2 ss margarin
Fyll:
3 ss kaviar
2 ss klippet dill
1 ss rømme
sitronbåter og dill til pynt
Tin dypfryste rødspettefileter så mye at de er lette og behandle.
Dypp skinnsiden av filetene i sammenpisket egg og brødrasp.
Bland kaviar med dill og rømme. Fordel blandingen på halvparten av fiskefiletene. Legg de andre filetene over fyllet. Trykk godt sammen.
Stek de fylte fiskefiletene gylne og sprø i en blanding av olje og margarin, ca 6 min på hver side.
Husk på at fisk som er panert ikke må stekes ved for sterk varme. Da vil paneringen bli brunbrent før fisken er gjennomstekt.
Serveres nystekt og sprø pyntet med sitronskiver og dill. Kokte poteter og broccoli smaker godt til.
Brasert flyndrefilet med sjampinjong
Dampet flyndrefilet med reker og sjampinjong
Flyndre og skalldyr i bakepapir
Flyndrefilet med vårløk og appelsinsaus
Frityrkokt flyndrefilet med safranris
Gratinerte flyndrefileter med sjampinjongfres
Grillet rødspette med sprøstekt bacon
Grillet rødspettefilet med løvetannsalat
Helstekt småflyndre med sitron og persille
Ovnskokt flyndre i rømme med rekeris
Ovnskokt rødspette med blåskjell
Pannestekt flyndre med Marsala-vin
Rødspette med kryddersterkt garnityr
Rødspette på spinatbunn med reddikfløte
Rødspettefileter eller -skiver stekt i panne
Rødspettefileter innbakt i mangold
Stekt flyndrefilet med reker og kapers